این مرد عجیب هندی با دستان برهنه خود در روغن 200 درجه ای ماهی سرخ می کند!

 

شفقنا زندگی- تصاویری از آشپزی که در دمای 200 درجه سانتیگراد روغن با دستان برهنه خود ماهی سرخ می کند.

به گزارش شفقنا به نقل از دیلی میل، "پریم سینگ" آشپز هندی 65 ساله در یک رستوران قدیمی در دهلی نو 25 سال است به صورت سنتی و با دستان برهنه و بدون دستکش در روغنی در دمای 200 درجه سانتیگراد، ماهی سرخ می کند بدون اینکه دستانش بسوزند و یا زخمی شوند.

سینگ می گوید" روزانه بیش از 100 کیلوگرم ماهی سرخ کرده و به فروش می رساند"

/ 0 نظر / 20 بازدید